İlk olarak Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde personelle bir araya gelen Aşgın, ziyaret turunu İtfaiye, Veterinerlik Müdürlüğü, Taş Ocağı, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ve Scada Kontrol Merkezi ile sürdürdü.

Hizmet İş Çorum Şube Başkanı Mustafa Köroğlu ve bazı parti yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyaretlerde birim müdürleri ve çalışanlarla görüşen Aşgın, çiçeklerle karşılandı.

“Belediyemizin yüz ağartan, gurur veren, Çorum’u daha yaşanabilir ve güvenli bir şehir haline getiren hangi hizmeti varsa, cümlesinde emek sahibi olan kardeşlerimizin alın teri, bilgi birikimi ve samimiyeti var. En üst yöneticisinden, en uçtaki kardeşimize kadar emeği geçen herkese gönülden teşekkür ediyorum” diyen Aşgın, bundan sonraki süreçle ilgili sohbet ettiği personele, nasıl bir yönetim anlayışı benimseyeceğini anlattı.

Aşgın, “Bizim idaremizde, hiç kimse işinden dolayı endişeye kapılmasın. Çorum’a her ne yapacaksak, hep birlikte yapacağız. Bize işini samimiyet ve aşkla yapan insanlar gerek. Tek odak noktamız liyakat, samimiyet ve Çorumlu’nun memnuniyeti olacaktır. Belediyemizin asli görevlerini yerine getirirken, hizmetin muhatabının değerli hemşehrilerimiz olduğunu unutmadan ve Çorumlu’nun en güzeline layık olduğuna inanarak çalışacağız. İnşallah 31 Mart’ta kıymetli hemşehrilerimizden alacağımız destekle bu güzel şehre hizmet etme onuruna ulaşacağız” dedi.

Belediye’de hiçbir birimin ve görevin önemsiz olmadığının altını çizen Başkan Adayı Aşgın, Çorum Belediyesi’nin büyük bir aile olduğunu, bir orkestra ahenginde çalışarak Çorum’un huzuruna ve kardeşliğine hizmet edeceklerini belirtti.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim