Bursa’da Marigold Thermal & SPA Hotel’de düzenlenen ASGD 11. Olağan genel kurulunda İbrahim Erdoğan başkanlığındaki tek liste oybirliği ile güven tazeledi.

Genel kurula katılan Malatya heyeti adına ASGD Malatya Şube Başkanı Fatih Avcı tarafından Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca ve Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Genel Başkanı İbrahim Erdoğan'a adlarının yazılı olduğu ve bu yıl Süper Lig’de mücadele edecek olan Yeni Malatyaspor forması hediye edildi.

Kongreye Çorum basınını temsilen çok sayıda delege katılırken, ülke genelinden gelen 100 civarında gazeteci meslek sorunlarını da masaya yatırdı. Kongrede ASGD’ye katkı sağlayan Bursa Büyükşehir Belediyesi adına Başkanvekili Muhsin Özlükurt, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Menderes Demir ve Basın Yayın ve Enformasyon Şube Müdürü Ali Fuat Gölbaşı başta olmak üzere bir önceki dönem hem genel merkez hem de illerinde görev yapan başkanlara da plaketleri takdim edildi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim