Çalışma sezonunun başlamasıyla birlikte Çorum Belediyesi’nin tüm mahalleleri adeta bir şantiyeye çevirdiğini belirten Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Bir yandan alt yapı çalışmalarımız bir yandan park bahçe çalışmalarımız, bir yandan yol çalışmalarımız şeklinde her tarafta devam ediyor. Biz göreve geldiğimizde sadece bir yılda 100 bin ton asfalt serimi yapıldığını tespit ettik ve o günden sonra bunun alt sınır olacağını Çorum Belediyesi’nin her yıl 100 bin tondan daha fazla asfalt dökeceğini söylemiştik. Şükürler olsun böyle de yaptık. Göreve geldiğimiz günden bugüne 8 çalışma sezonunun hepsinde 100 bin tondan fazla asfalt serimi yaptık. Yol yapmakla iş bitmiyor, güçlü bir alt yapının da yapılmış olması gerekiyor. Yaptığımız yolların hepsinde alt yapıyı sağlam bir şekilde yaptık. Bunun da şehirdeki yaşama kattığı konforu girdiğimiz her caddede her sokakta görüyoruz.” dedi.

“BELEDİYE HİZMETLERİ ŞEHRİN HER YERİNE ULAŞIYOR”

2017 yılı içerisinde 50 bin tondan fazla asfalt seriminin yapıldığını ifade eden Başkan Külcü, Bahçelievler Mahallesi’nde 15 sokağın asfaltlanacağını, buralara yaklaşık 6-7 bin ton asfalt döküleceğini söyledi.

Külcü, “Şu anda bulunduğumuz yer hemen hemen Çorum’un Bahçelievler Mahallesinde yapılaşmasının olduğu son nokta. Çorum Belediyesi hizmetleriyle şehrin her kesimine, her mahallesine ulaşıyor. Zaman zaman eleştiriler olabiliyor, bizim buraya hizmet geç geliyor, az geliyor, çok geliyor şeklinde. Bu şehirde yaşayan 260 bin insan, 15 mahallemiz bizim için birdir, aynı değerdedir. Hiçbir hemşehrimizin bizim hizmetimizin gecikmesinden kaynaklı bir mağduriyet yaşamasına gönlümüz razı olmaz” dedi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim