1 Kasım seçimlerinin hazırlık çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdüren Milletvekili Adayı Ceylan, çalışma arkadaşlarıyla birlikte Ortaköy İlçesi’nin Aşdağul Beldesi’ni ziyaret etti.
Aşdağul’da esnafı ve vatandaşları ziyaret eden Ceylan, hem hal-hatır sordu, hem de sorunlarını dinledi.
1 Kasım seçimleri için Aşdağul halkından AK Parti’ye destek isteyen Ceylan, istikrarın, huzur ve güvenin devamı, hizmetlerin kesintiye uğramaması için AK Parti’nin yeniden tek başına ve güçlü bir şekilde iktidara gelmesi gerektiğini anlattı.
Ceylan, Aşdağul Belediye Başkanı CHP’li Dursun Uzunca ile de bir süre görüşerek beldenin sorunları, talepleri ve beklentileri hakkında bilgi aldı.
Belediyenin bazı yatırımlarını ve yapmak istediği çalışmaları yerinde gören Ceylan, milletvekili seçilmesi halinde sorunların yakın takipçisi olacağını söyledi.
İlçe halkından yoğun ilgi gören Ceylan, yaşlıların elini öperek hayır dualarını aldı. Beldede rastladığı çocuklara da yakın ilgi gösteren Ceylan, sempatik tavırları, sıcakkanlılığı ile dikkat çekti.
Ceylan’a Aşdağul ziyareti sırasında; AK Parti İl Başkan Yardımcıları; Eyüp Arslan, Adnan Armağan, İl Yönetim Kurulu Üyeleri; Ünal Nalçacı, Şahin Yıldız, Mehmet Yetim, Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, AK Parti Ortaköy İlçe Başkanı Mustafa Uysal, Çorum İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Alagöz, Ortaköy İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Çelik, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri; Şerif Şentürk, Cemal Bıyık, Gençlik Kolları Üyeleri , Dodurga eski Belediye Başkanı Bekir Kılıç, Elvançelebi eski Belediye Başkanı Hamdi Özseçer, AK Parti Milletvekili Aday Adayı Orhan Bozkurt ile çok sayıda partili eşlik etti.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim