Göreve başladığı andan itibaren beldenin gelişmesi ve adeta kangren haline gelmiş sorunlarını çözmek için gece-gündüz demeden çalışan Belde Belediye Başkanı Dursun Uzunca, yılların dertlerinden biri olan içme suyu konusuna da el attı.
Beldenin Göçet mevkiinde içme suyu için çalışma başlatan Başkan Dursun Uzunca, zemine dokuz metre inilerek bulunan suyun beldeye kazandırılması isale hattı döşemesine start verdi. İsale hattı tamamlan suyun beldeye kazandırılması için çalışmalar sürerken Aşdağul Belediye Başkanı Uzunca, bu konuda kendilerine destek veren il genel meclis başkan ve üyelerine, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ömer Arslan’a, Ortaköy Kaymakamı Kenan Aktaş ve Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş’e katkılarından dolayı teşekkür etti.
Gece-gündüz çalışan belediye personellerine de teşekkür eden Uzunca, “Bizde beldemizin kanayan bir yarasını tedavi etmenin mutluluğu içindeyiz, beldemize hayırlı olsun. Belde halkımıza bağ bahçe ve tarlalarından geçerken tahrip ettik göstermiş oldukları sağ duyudan dolayı ayrıca teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

(Volkan SINAYUÇ)
 
Editör: TE Bilisim