Ziyaret sırasında üst kuruluşumuz olan Türkiye aşçılar ve pastacilar konfederasyonun tüm illerdeki asker ve polisimize verdiği plaketi getirerek  güzel  ülkemizin teminatı olan içte ve dışta olan vatan düşmanlarına göğüslerini siper eden kahraman türk ordusunun yanında olduğumuzun bir nişanesi olarak bir plaket takdim etti.

Ziyarete dernek yönetim kurulu başkanı Rasim Çakıcı dernek denetleme kurulu başkanı  ve bahçeli evler mesleki ve teknik Lisesi  yiyecek ve içecek hizmetleri alanı şefi sayın Nuran köse Özkurşunlu ve dernek üyeleri katıldı dernek başkanı Rasim Çakıcı askerimizin ülke bütünlüğünü için çok önemli olduğunu jandarma teşkilatının iki asıra yakın geçmişe sahip ülkemizin en köklü kurumu olduğunu dile getirdi.

İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Başbuğ ise STK’lerin ülkemizin demokratik gelişimi için gerekli olduğunu toplum yararına yapılan her işte destek olacaklarını söyleyen Albay Başbuğ ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek ziyarete katılan genç üyelere nasihatler ederek toplumsal gelişimin eğitimden başlamasının zorunluluğu ve bireysel gelişim için bu gibi sivil toplum kurumlarında görev almanın sosyal çevre oluşumu yapılan aktiviteler ile öz güven bilinci kazanılacaktır.” dedi.

(Ömür SOYTEMİZ)

Editör: TE Bilisim