Yıllardır ulusal zincir marketlere fason olarak üretim yapan Mutlukal Gıda, Türkiye’de ve Polonya’da kurduğu fabrikalarıyla Avrupa’nın en büyük “tortilla ekmeği” üreticisi oldu.

TURKA markası ile Avrupa’da piyasaya giren Mutlukal Gıda şimdi de iç piyasaya kendi markası olan “Tortillove” ile girerek tortilla ekmeği konusundaki başarısını ve pazar payını yükseltmek istiyor.

Günlük 2 milyon lavaş üretimi ve aralıksız devam eden Ar-Ge çalışmalarıyla gelişmeye hızla devam eden Mutlukal Gıda Sanayi Ticaret A. Ş Genel Müdürü Yusuf Erzurumluoğlu, “Sponsorluk desteği verdiğimiz Çorum Aşçılar ve Pastacılar Derneği’nin katıldığı etkinliklerde ilimizin kültürel ve turizm tanıtımına fayda sağlayacağı inancındayız.” dedi.

ÇAPDER Başkanı Rasim Çakıcı ise Mutlukal Gıda Ticaret A. Ş’ nin derneklerine sponsor olmak suretiyle maddî ve manevî anlamda destek verdiğini söyledi.

ÇORUMLU AŞÇILAR, MENGEN’DE HÜNERLERİNİ SERGİLEYECEKLER

12-13 Ağustos tarihinde Mengen 32. Uluslararası Aşçılar ve Turizm Festivali’ne katılacaklarını bildiren Rasim Çakıcı, bu festivale Mutlukal’ın “Üstün Lezzet Ödüllü” markası olan “Tortillove” sponsorluğunda gideceklerini ve bundan sonra bir yıl boyunca katılım sağlayacakları tüm etkinliklerde giydikleri dernek forması üzerinde Mutlukal Gıda Sanayi Ticaret A. Ş ve “Tortillove” logolarının yer alacağını dile getirdi.

ÇAPDER Başkanı Çakıcı yapılan sponsorluk anlaşmasının her iki kuruma da hayırlı olması dileğinde bulundu.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim