Orta Karadeniz Bölgesi’nin güzide şehirlerinden birisi olan Çorum’un ve Çorumlu hemşerilerinin hizmetlerin en güzeline layık olduğunu ifade eden Bolat, “Şehrimiz konum olarak yapılacak hizmetlerin en güzellerine fazlasıyla layıktır. Sizlerin içerisinden gelen, memleketini tanıyan, örf ve adetlerini, şehrimizin sorun ve sıkıntılarını bilen bir vatandaşınız ve kardeşiniz olarak şahsım ve ekibimle her mahalleye, cadde ve sokağa aynı anlayışla bakmak suretiyle çalışma gayreti göstereceğime söz veriyorum” dedi.

Aday gösterildiği ve belediye başkanı seçildiği taktirde 7 gün 24 saat vatandaşların istek ve taleplerine cevap vereceğini vurgulayan Sinan Bolat, “Değerli Reisimizin kuruculuğunu yapmış olduğu AK Parti’den Belediye Başkan aday adaylığına başvurumu yapmış bulunmaktayım. Partimizin seçtiği adayı ve benim gibi aday adayı olan hemşerilerimize, dostlarımıza saygılar sunar onlardan birinin de bu görevi üstlendiklerinde layıkıyla yapmalarını temenni ediyorum” diye konuştu.

AK Parti’de aday adayı sayısının oldukça yoğun olduğunu ve yalnızca bir kişinin seçilebileceğini dile getiren Bolat, “Dileğimiz şudur ki ben seçilirsem memleketimiz ve halkımız için her alanda yapılacak olan projenin en güzelini hak hukuk içerisinde layıkıyla yapacağım. Şayet seçilemezsem seçilen hemşerimiz dostumuz kim olursa olsun kendim seçilmiş gibi partimizle, halkımıza el ele verip her zaman çalışma gayreti içerisinde olacağım. Halkımız için hayırlısı kimse o olsun inşallah” şeklinde konuştu.

SİNAN BOLAT KİMDİR?

1981 yılında Çorum’un Alaca ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimimi Alaca merkez Şehit Nedim Tuğaltay Lisesi’nde tamamladıktan sonra ailesinin Çorum’a göç etmesiyle lise ikinci ve üçüncü sınıfı Cumhuriyet Lisesi’nde bitirdi. Daha sonra askerlik vazifesini yerine getirerek, dönüşte ticaret hayatına atıldı. Bir dönem emlak alım ticaretiyle uğraştıktan sonra 2004 yılından itibaren Anadolu Birlik İnşaat’ta müteahhitlik hizmeti vermeye başladı. Çorum’un bir çok mahallesinde yeni yerleşim yerlerinin konut-dükkan üretimini gerçekleştiriyor. Bu sayede yüzlerce kişiye istihdam olanağı sunuyor. Çorum halkı ve ülkemiz için faydalı bir birey olmaya çalışırken, çalışma azmini ve düsturunu her zaman yenilikçi olma prensibiyle hareket ederek vatandaşların teveccühünü kazanmaya gayret gösteriyor. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim