Genel kurula Tarım Orman Çalışanları Birliği Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Fatih Doğan, Bölge illerin şube başkanları, bazı daire müdürleri ve sendika üyeleri katıldı.

Divan Başkanlığına Aslan Vegiz, divan üyeliklerine ise Ali Yıldız ve Burhan Şahin’in seçildiği genel kurulda konuşan TOÇ BİR-SEN Çorum Amasya 19 No’lu Şube Başkanı Arzu Özkader, üyelerin emek, ekmek, özgürlük, hak ve hukuk mücadelesini yürütmekle kalmayıp milli ve manevi değerlerin muhafazası, tesisi ve bekası için mücadele verdiklerini dile getirdi. hangi şart ve koşulda olursa olsun; daima zalime karşı mazlumun yanında yer aldıklarını ve yer almaya da devam edeceklerini ifade eden Özkader, milli birlik ve dayanışma ruhuyla yürekleri vatan, millet, bayrak ve ezan için her zaman teyakkuz halinde olacaklarını ve alçaklara fırsat vermeyeceklerini söyledi.

Genel Başkan Yardımcısı Fatih Doğan ise konuşmasında sendika olarak hem demokrasi hem de milletin yanında yer aldıklarını yer almaya da devam edeceklerini ifade etti. Milli ve manevi değerler için daima zalimin değil mazlumun yanında olmaya devam edeceklerini ifade eden Doğan, 43 bine yakın üye sayısına ulaştıklarını ve sorumluluklarının yüksek olduğunu kaydetti.

Konuşmaların ardından faaliyet ve denetim kurulu raporları okunarak ibra edildi. Yapılan seçimde Arzu Özkader tekrar şube başkanı seçilirken yönetim kurulunda Kenan Erdem, Mehmet Uludağ, Murat Köle, Murat Yemenici, Şaban Özçelik ve Selim Tiryaki, Denetim Kurulunda Neriman Bayrak, Mustafa Aydoğdu, Mücahit Akgün, Disiplin Kurulunda Muhammed Emin Aydın, Perihan Durna, Uğur Tamer Çelik, Üst kurul delegeliklerine ise Abdullah Sarıkaya, Arzu Özkader, Mehmet Uludağ ve Ömer Şahin seçildi. (Erkan BAYATLI)

Editör: TE Bilisim