Dodurga ilçesine bağlı Alpagut, Tutuş ve Çiftlik köylerini ziyaret eden Milletvekili Adayı Arslan’a İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, İl Disiplin Kurulu Başkanı Muhsin Kocasaraç ve il teşkilat üyeleri de eşlik etti.

“Köyleri şehirleştiremezsek, şehirleri köyleştiririz” düşüncesini bir kez daha hatırlatan Milletvekili Adayı Arslan, köy kahvehanelerinde seçmenlerle istişarelerde bulundu.

Vatandaşların 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı Seçimi’nde İYİ Parti’yi desteklemelerini isteyen Milletvekili Adayı Arslan, İYİ Parti’nin seçim beyannamesi ile ilgili bilgiler verdi.

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener’in politikalarıyla ülkeyi yönetmeye talip olduklarını vurgulayan Milletvekili Adayı Arslan, “16 yıldır AK Parti iktidarı vaatlerde bulundu ancak hizmet yapmadı. Ülkemizin ekonomisi çöktü. Sizlerin sayesinde iktidar olduğumuz takdirde ülkemizin sorunlarını 5 yıl içerisinde çözmüş olacağız” dedi.

Arslan, “Artık İYİ’ler var. İYİ Parti olarak sizlerden almış olduğumuz güçle ülkemizi birlikte kalkındıracağız. Vakit, yüzümüzü güneşe dönme vaktidir” ifadelerinde bulundu.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim