Milletvekili Adayları Fatih Mehmet Arslan ve Abdullah Karaman, Sungurlu ilçesine bağlı Oğlaközü ve Karakocaeli köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Oğlaközü ve Karakocaeli köylerinde halkın Ramazan Bayramı’nı tebrik eden Milletvekili Adayları, 24 Haziran’da yapılacak olan Genel Seçimler ile ilgili vatandaşlarla istişarelerde bulundu.

Milletvekili Adayları, Oğlaközü ve Karakoceli köy ziyaretlerinden sonra Kaledere Köyü şenliğine katıldı.

Kaledere Köyü Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği tarafından Şehit Bayram Kesekler Yatılı Bölge Okulu Bahçesi’nde düzenlenen şenliğe, İYİ Parti Sungurlu İlçe Başkanı Fazlı Koçak, dernek başkanı Hakkı Kolcu, köy muhtarı Doğan Özkurtlu, çok sayıda köy halkı ve davetliler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve akabinde İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan şenlikte Kaledere Köyü Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Hakkı Kolcu, kısa bir konuşma yaparak davetlilerin Ramazan Bayramı’nı kutladı ve katılımlarından dolayı teşekkür etti.

İYİ Parti Milletvekili Adayı Fatih Mehmet Arslan, tüm davetlilerin Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.

Birlik ve beraberlik mesajları veren Milletvekili Adayı Arslan, 24 Haziran seçimlerinde İYİ Parti’ye destek verilmesini istedi.

Arslan ve Karaman daha sonra Hacıosman ve İkizli köylerindeki şenliklere katılarak vatandaşlarla buluştu.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim