Okul bahçesinde düzenlenen Müdür Yener Özalp evsahipliğinde düzenlenen iftar yemeğine Arifegazili Köyü Muhtarı Şükrü Yadigar, Okul Aile Birliği Başkanı Sinan Uzan, okulda daha önce görev yapan Sungurlu Yavuz Selim İlkokulu Sınıf Öğretmeni Hatice Biçer, Sungurlu Şehit Mahmut Peşmen Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Ali Osman Pamur, Sungurlu Atatürk Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Mevlüt Dikmen, Demirşeyh İlkokulu Müdür Yardımcısı Turan Kozan aileleri ile birlikte iştirak etti.

Kendisi de aslen İskilipli olan Sınıf Öğretmeni İbrahim Güneş aracılığı ile İskilip’ten özel aşçı ekibinin geldiği iftarda yaklaşık 90 kişiye okul bahçesi aydınlatılarak kurulan sofralarda İskilip Dolması ikram edildi.

Kullanılan malzemesi, servis edilme şekli, pişirme yöntemi ve pişme süresi ile kendine özgü olan İskilip Dolması’nın yaninda şehriye çorbası, sirke salatası, ayran, un helvası ve çeşitli içecekler de ikram edildi.

Havanın yaz gecesi kadar ılık olması nedeniyle iftarda hazır bulunan çocuklar da iftar öncesi ve sonrasında bol bol oyunlar oynayarak kaynaştı.

Davetliler açık havada otantik bir yemekle birlikte birlik beraberlik ve dayanışmanın doruğa ulaştığı iftara vesile olanlara teşekkür ettiler.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim