Günün anısına Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mustafa Boyraz tarafından Milletvekili Kurt'a, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bektaş tarafından da Milletvekili Ceylan'a plaket verildi.
Ziyaret sırasında bir konuşma yapan Milletvekili Ceylan, Çorum'un ürün çeşitliliğinin ve kalitesinin artırılması, sulanabilir arazilerin suyla buluşturulması, köylünün, üreticinin kalkındırılması için gereken her türlü çabayı göstereceklerini belirtti.
Ceylan, mesleki ve sivil toplum kuruluşları ile daima birlikte hareket edeceklerini de vurgulayarak, “Bizler Çorum ve Türkiye sevdalısıyız” ifadesini kullandı. 

Anlamlı hediye
Aile ve Sosyal Politikalar Çorum İl Müdürü Ali Dinçer, Milletvekili Ahmet Sami Ceylan'a son derece anlamlı bir hediye verdi.
Ceylan'ı TBMM'deki makamında ziyaret eden Ali Dinçer, Çorum Merkez Akkent Mahallesi'nde bulunan Engelsiz Yaşam Merkezi öğrencilerinin yaptığı bir resmi hediye etti.



Sungurlu Kafkas Derneği’nin ziyareti
Sungurlu Kafkas Derneği Başkanı Ahmet Özsaray ve Yönetim Kurulu üyeleri, Ahmet Sami Ceylan'ı TBMM’deki makamında ziyaret ettiler.


Sungurlu Ticaret Borsası'ndan kutlama
Sungurlu Ticaret Borsası Başkanı Halim Karaçil ve Borsa Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan'ı ziyaret ederek kutladılar.
Ziyaret sırasında Sungurlu'nun sorunları, talepler ve geleceğe yönelik plan ve projeler de ele alınarak karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.



(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim