Açılış törenine, Vali Ahmet Kara, Çorum Milletvekilleri Salim Uslu ve Dr. Cahit Bağcı, İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Jan. Kd. Albay Ahmet Çelik, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Hitit Üniversite Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, İl Emniyet Müdürü Salih Erkan Tarancı, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal, AKP İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, AKP milletvekili adayları Ahmet Sami Ceylan ve Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, daire müdürleri, öğretim görevlileri ile çok sayıda davetli katıldı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan açılış töreninde Bakan Fikri Işık, AKP Çorum Milletvekilleri Salim Uslu ve Cahit Bağcı ile Hitit Üniversite Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan birer konuşma yaptı.
Selamlama konuşmalarının ardından protokol üyeleri Hitit Üniversitesi Bilimsel Teknik Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin açılışını yaptı. Bakan Işık daha sonra beraberindekiler ile birlikte HÜBTUAM’ı gezerek merkez çalışanlarından bilgi aldı.



(Onur MÜLAZIM)
Editör: TE Bilisim