Özgür Kılıç, 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi çalışmalarına Ayakkabıcılar Arastası’nda devam etti. Burada arasta esnafıyla kahvaltıda buluşan CHP Adayı Özgür Kılıç, Belediye Başkanı seçilmesi halinde Ayakkabıcılar Arastası ile ilgili Çorum Belediyesi’nin onayladığı projelerin takipçisi olacağını ve projenin arkasında duracağını kaydetti.

Burada Dikiciler ve Kunduracılar Odası Başkanı Halil Gürbüzer’den projeyle ilgili bilgiler alan Özgür Kılıç, Belediye Başkanı seçilmesi halinde projenin biran önce hayata geçirilmesi için çalışmalara hemen başlayacaklarının mesajını verdi.

Oda Başkanı Halil Gürbüzer de, CHP Adayı Özgür Kılıç’ın projelerine sıcak bakmasından dolayı teşekkür ederek, Çöplük Çarşısı ve Arasta restorasyonu için alt yapı hazırlıklarında son aşamaya gelindiğini söyledi.

Gürbüzer, mülk sahibi olan yaklaşık 500 tapu sahibine imzalamaları için muafakiyet dağıtıldığını ifade etti. Tapu sahiplerinin hızlı bir şekilde muafakiyetleri imzalaması halinde Çorum Belediyesi’nin röleve-restorasyon ihalesine çıkacağını aktaran Gürbüzer, bu konuda tapu sahiplerinden hassasiyet ve hızlı hareket etmelerini beklediklerini kaydetti.

CHP Adayı Özgür Kılıç, daha sonra Arasta ve Çöplük Çarşısı’nda faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek, yerel seçimler için destek istedi.

Esnaflar tarafından sıcak ilgiyle karşılanan Kılıç, Çorum esnaf ve sanatkarlarının her şeyin en güzeline layık olduğunu söyledi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim