Kayseri Komando Tugay Komutanlığı’ndan izne çıkan er ve erbaşlarımızı taşıyan araca yapılan bombalı araç saldırısında 13 askerimizin şehit olduğunu, 48 askerimizin de yaralandığını kaydeden Aras, Türkiye’nin şiddetli ve kör bir terör kampanyasıyla karşı karşıya olduğunu söyledi.

Milli varlığımıza ve bağımsızlığımıza yönelik tehdit dalgasının ciddi düzeyde yükseldiğini ifade eden Aras, açıklamasına şu şekilde devam etti:
“Terörizm her vasıta ve kanalı kullanarak Türkiye’yi yıkmaya çalışmakta, gelecek umutlarını kırmaya çabalamaktadır.
Türkiye’yi kabus ve karanlığa mahkum etmek isteyen odaklarla etkin ve kararlı bir mücadele sergilenirken, siyasi sorumluluk sahiplerinin ortak akıl ve milli şuura riayeti de tarihi önemdedir.
Unutulmamalıdır ki, Türk milletinin ruhu zapt olunmadıkça, azim ve iradesi kırılmadıkça hiçbir hain, hiçbir müstevli ahlaksızlık bu aziz vatanı teslim alamayacak, işgal teşebbüsleri tıpkı 15 Temmuz’da olduğu gibi amacına ulaşamayacaktır.
PKK, FETÖ, IŞİD, PYD-YPG ve DHKP-C milli vakar ve namus karşısında yerle yeksan olacaktır. Bunun başka bir alternatif ve yolu kalmamıştır.
Milli birlik ve dayanışma bağlarını daha da sağlamlaştırarak bugünleri aşmak, bu zulmeti yenmek zorunda olduğumuz iyi bilinmelidir.
Türkiye terörizme karşı teyakkuzda olduğundan dolayı Milliyetçi Hareket Partisi sorumlu, ahlaklı, ilkeli ve milli duruşunu sonuna kadar koruyarak devletinin ve milletinin yanında fedakârca mücadele edecektir.
Bu duygu ve düşüncelerle Kayseri’de şehit olan evlatlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza şifa niyaz ediyor; milletimize ve kederli ailelerine başsağlığı diliyorum.”

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim