Açılış törenine Vali Necmeddin Kılıç, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, CHP İl Başkanı Hasan Suvacı, Çorum TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal ve çok sayıda davetli katılırken, iyi kahve ve kaliteli mekân anlayışı ile yola çıkan Arabica Coffee House, 3. dalga kahve akımını Çorumlularla buluşturdu.

Çorum'un tanınmış simalarından Karakeçili Camii emekli İmam Hatibi ÇORUM HABER yazarı Fikrettin Çıplak’ın duasının ardından kurdele, protokol üyeleri tarafından kesildi.

Dünyada birçok ülke ve lokasyonda yer alan Arabica Coffee House’un Ankara dışındaki ikinci, sayı olarak ise 8. şubesi Üçtutlar Mahallesi İlhan Gürel Caddesi No: 14/C adresinde hizmet vermeye başladı.

Arabica Coffee House olarak 2018 yılına kadar İstanbul, Antalya ve İzmir’deki şubelerin de faaliyete geçmesi ile birlikte şube sayısının 18’e çıkarılacağını belirten Arabica Coffee House Operasyon Sorumlusu Sertaç Çelik, Ankara merkezde kavrulan özenle seçilmiş Arabica Kahvesi’nin şubelere gönderildiğini ve müşteriye sunulurken çekilerek taze kahve ikram edildiğini dile getirdi.

(Aliye ÖNCEL)

Editör: TE Bilisim