Çorum’un ilk alışveriş ve eğlence merkezi olan AHL Park, açılışından bu yana ziyaretçilerini etkinlik ve kampanyalarıyla şaşırtmaya devam ediyor. AHL Park tarafından düzenlenen yeni araç kampanyasıyla ise Çorumlular Skoda Superb ve Seat İbiza kazanma şansı yakalayacak.

Yönetimi ve kiralaması JLL Türkiye tarafından yapılan AHL Park AVM’de 1 Kasım’da başlayan kampanya 14 Şubat günü sona erecek. Kampanya kapsamında toplamda her 75 TL ve üzeri (her 75 TL’ye bir çekiliş hakkı) alışveriş yapan iki kişinin daha çekilişle Skoda Superb ve Seat İbize kazanma fırsatı yakalayacağı belirtildi.

14 Şubat Sevgililer Günü’nde son bulacak kampanya kapsamında yapılacak çekilişin 24 Şubat 2018 günü saat 17.00’de noter huzurunda yapılacağını belirten AHL Park yetkilileri yaptıkları açıklamada “AHL Park’ın içerisindeki mağazalardan kampanya süresince, toplamda her 75 TL ve üzeri alışveriş yapanlar; kampanya bankosuna gelip, fiş/fatura ibraz ederek ve kampanya başvuru formunu doldurarak çekilişe katılabiliyor. Kampanya süresince şansını arttırmak isteyenler ise, 75 TL ve katlarındaki her alışverişinde 2 araçtan birini kazanmaya bir adım daha yaklaşıyor. Kampanyaya katılım için son iki gün. Bu fırsatı kaçırmayın” dediler.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim