Kültürpark’ta gerçekleştirilen kampa 30 izci ve 30 anne katıldı. Sabah saatlerinde başlayıp akşam geç saatlere kadar devam eden kampta izciler, anneleri için hazırladıkları programı sundular.

Annelerine çeşitli şiirler okuyup şarkılar söyleyen izciler daha sonra onlara Anneler Günü hediyelerini verdiler.

Kampı düzenleyen 3/H Sınıfı Öğretmeni ve İzci Lideri Erden Özer, kampın oldukça keyifli ve yararlı geçtiğini belirterek, “Çocuklarımızla 3 yıldır izcilik çalışması yapıyoruz ve her yıl da çeşitli kamplar düzenliyoruz. İzcilerin kamp hayatını sevdiklerini ve kamplarda daha mutlu olduklarını gördük. ‘İzci kamp yaptığı sürece yaşar’ sözünü doğrular nitelikte neşeyle kamp yapıyorlar. Bu kampımıza annelerimizi de dâhil ederek Anneler Günü hediyesi vermek istedik. Çocuklarıyla daha fazla ve kaliteli vakit geçirsinler istedik ve bunda da başarılı olduk. Kamp süresince gerek annelerin, gerek çocukların son derece mutlu olduklarını gördük.” diye konuştu.

Anne & Çocuk İzci Kampı’nın Çorum’da bir ilk olduğunu vurgulayan Erden Özer, bu kampı gelecek yıl tekrarlamayı plânladıklarını belirterek, kampa katılan tüm annelere ve destek veren okul yönetimine teşekkür etti.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim