Vali Kılıç, Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında şu görüşleri dile getirdi:

“Bizleri canından, ruhundan, özünden bir parça olarak gören ve tüm hayatını bizim hayatımızın daha iyi olması için harcayan annelerimizin hakkı asla ödenemez.

Cenneti annelerin ayakları altında gören bir inancın mensupları olan biz, evlat yetiştirmenin ulvi bir görev olduğunun idraki içerisindeki annelerimizin mutlu olması, yüzlerinin gülmesi, hayat şartlarının daha da iyileştirilmesi için çalışacağız. Ülkemizin ve milletimizin huzurlu, mutlu bir geleceğe ulaşabilmesi için annelerimizin kalbini kırmama hassasiyetini yaygınlaştırmaya özen göstermeliyiz.

Bu bakımdan, bu anlamlı günde, annelerimizi mutlu etmek, annelerimizin yüreklerini sevgiyle doyurmak, onların ilgisine layık olmak hepimiz için asli bir görev olmalıdır. Yüklendiğimiz sorumlulukları, görevleri ifa ederken, annelerin hayır dualarının, en önemli güç kaynaklarımızdan biri olduğunu da hiçbir zaman unutmamalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerimle ahirete irtihal etmiş tüm annelerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum. Öncelikle evlat özlemiyle yanan tüm şehit analarımız olmak üzere bütün annelerin Anneler Günü'nü gönülden tebrik ediyor, mutlu sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum.”

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim