Bu kapsamda MHP 19. Dönem Çorum Milletvekili Muharrem Şemsek ve Milletvekili Adayı Prof. Dr. Vahit Doğan, Küçük Sanayi Sitesi’nde esnaf ziyaretinde bulundular.
MHP İl Başkanı Bekir Çetin, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Yağmur Çırak, Ülkü Ocakları Çorum Şube Başkanı Ahmet Hattab İmal ve MHP eski İl Başkanı Ercan Daşdan’ın da eşlik ettiği Şemsek ve Doğan, sanayi esnafının sorunlarını dinleyerek, partilerinin seçim vaatlerini anlattılar.
19. Dönem MHP Çorum Milletvekili Muharrem Şemsek, Türkiye’nin kritik bir süreçten geçtiğine dikkat çekerek, “Ülkenin ve Çorum’un sorunlarını bilen, birbirinden değerli 4 vekil adayımız var. İnanıyorum ki halkımız 1 Kasım Seçimleri’nde partimize teveccüh gösterecektir. Adaylarımız, şehrimizi TBMM’nde başarılı bir şekilde temsil edeceklerdir. Amacımız Çorum’dan en az 2 milletvekilini Meclis’e göndermek olacak.” diye konuştu.
MHP Milletvekili Adayı Prof. Dr. Vahit Doğan ise milletvekili seçilmesi hâlinde Çorum’un kalkınması için var gücüyle çalışacağını ve tüm kesimlerin sorunlarının çözümü noktasında gayret göstereceğini söyledi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim