Ankara’daki Çorumlu işadamları, İstanbul’dan sanayici Haydar Ali Öztaş’ın da katılımıyla, Çorumlu milletvekillerine ziyaretlerde bulundular.
Alper Bilan’ın rehberliğinde, Haydar Ali Öztaş, Salih Şerbetci, Necdet Portakal, Atila Yalçınkaya , Av.Yakup Demir ,Hatice Karslıoğlu , Gökhan Ertek , halk dansları sanatçısı M.Fatih Sucuoğlu ve vekil danışmanı Çetin Mete, TBMM’deki ziyaretlerinde, makamında bulunmayan Çorum Milletvekilleri Salim Uslu, İlksen Ceritoğlu Kurt ve Ankara Milletvekili Murat Alparslan’la görüşemediler, CHP Çorum Milletvekili ve İdare Amiri Tufan Köse, Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Antalya Milletvekili Prof.Dr. Mustafa Akaydın ve Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi ile bir araya geldiler.
Alper Bilan, uzun süredir, Çorumluları ayırmadan ve ayrılmadan bir araya getirecek, her görüşten insanı kucaklayan, birleştirici bir takım çalışmalar yaptıklarını, milletvekillerine sundukları plaketlerde de, barışın, kardeşliğin ve sevginin, Çorumluların birliğinin sembolü olarak güvercin, kalp ve 19’dan oluşan bir tasarımı kullandıklarını belirterek, kendilerini kabul eden milletvekillerine ve ziyaretlere katılan işadamlarına teşekkür etti.










Editör: TE Bilisim