“Çorum için biz bir ve beraberiz” temasıyla geçtiğimiz akşam bir sofrada buluşan Çorum’un önde gelenleri ve Çorum dostları, bir araya gelişlerinin anlamına uygun şekilde, “Hep birlikte, Çorum için bir ve beraberiz” mesajı verdiler.

Ankara’daki Çorumlular buluşmasına, Salim Uslu ve Tufan Köse’nin yanısıra; Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı ve Maliye eski Bakanı Naci Ağbal, 20. Dönem CHP Çorum Milletvekili Ali Haydar Şahin, 26. Dönem AK Parti Ankara Milletvekili hemşehrimiz Murat Alparslan, AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, AK Parti İstanbul eski Milletvekili hemşehrimiz Feyzullah Kıyıklık, eski Sağlık Bakan Yardımcısı ve AK Parti Çorum eski Milletvekili Agah Kafkas, Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Öz Orman-İş Sendikası Genel Başkanı Settar Aslan, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, Çorum eski Belediye Başkanları Zeki Gül ve Muzaffer Külcü, Sayıştay Denetçisi Bahattin Işık, ilahiyatçı Halil İbrahim Sarıoğlu, iş insanları Bekir Taşkaldıran ve Galip Yeşilbaş, Alaca eski Belediye Başkanları Mahmut Köksal ve Muhammet Esat Eyvaz, Çorum Dernekleri Federasyonu Başkanı Hayri Çağır, Hitit Dernekleri Federasyonu Başkanı İbrahim Yollu, Öz Orman-İş Sendikası Genel Merkez yöneticileri Genel Sekreter Ali Bilgin, Genel Mali Sekreteri Halil Turan, Genel Teşkilat Sekreteri Zeki Sungur Kızılkaya ve Genel Eğitim Sekreteri Ramazan Gün hazır bulundu.

Toplantıya katılamayan davetlilerden; AK Parti TBMM Grup Başkanı Prof. Dr. Naci Bostancı, eski Vali Necmettin Kılıç, MHP Bursa Milletvekili hemşehrimiz Mustafa Hidayet Vahapoğlu, CHP Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi ve işadamı Halim Uslu da arayarak mazeretlerini bildirdi.

Düzenlenen buluşmada Çorum’un sorunları ve beklentilerini değerlendiren katılımcılar, bu tür toplantıların tekrarlanması temennisini de dile getirdiler.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim