Çorum’da Yön Çevre Mühendislik ve Furay Organizasyon firmalarının da sahibi olan Bülent Akta’nın eşiyle birlikte açtığı Başka Et Pide Lokantası Çorum-Ankara Karayolu 7. Kilometre (Greyder karşısı) adresinde geçtiğimiz günlerde hizmete başladı.

Özellikle Gaziantep ve Adana mutfağına özgü et ve pide çeşitleriyle göz dolduran Başka Et Pide Lokantası ustalarını da bu illerden getirmiş durumda. Ramazan ayında toplu iftar yemeklerine evsahipliği yapan işletmeye 0533 376 42 35 veya 0544 852 44 61 numaralı telefonlardan rezervasyon yapılabilecek.

Çorum’un yemek kültürüne katkı sağlamak amacıyla ve Ankara yolu üzerindeki bir eksikliği gidermek amacıyla kurdukları işletmenin resmi açılışının Ramazan Bayramı sonrasında yapılacağını dile getiren Bülent Akta, “Gaziantep ve Adana mutfağının özel lezzetlerini Başka Et ve Pide’de bulabilirsiniz” dedi.

450 metrekare kapalı alanın bulunan, otopark ve çocuk oyun alanı ile göz dolduran Başka Et Pide’nin teras ile bahçe bölümündeki çalışmaların da sürdüğü ve yakın zamanda Çorumlulara hizmet vermeye başlayacağı belirtildi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim