AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilecek olan İl Başkanları Toplantısında ülke gündemi, yaşanan terör olayları, erken seçim hükümetinin kurulması ve partinin 5. Büyük Olağan Kongresi değerlendirilecek.
Genel Merkez Halkla İlişkiler Başkanlığının düzenlemiş olduğu ilk toplantı bugün saat 09.30'da gerçekleştirilecek. Toplantıya; Çorum İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, İl Halkla İlişkiler Başkanı Ahu Yumlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım, İl Kadın Kolları Halkla İlişkiler Başkanı Sibel Öncül ile İl Gençlik Kolları Halkla İlişkiler Başkanı Kerep Ölçer katılacak.
AK Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, aynı gün saat 16.00'da Genel Başkan Ahmet Davutoğlu ve İl Başkanlarının katılımıyla düzenlenecek toplantıya katılacak.
Davutoğlu'nun toplantı akabinde il başkanları ile birebir görüşme yapacağı bildirildi.
28 Ağustos 2015 Cuma günü de AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun başkanlığında İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, İl Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım, İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya'nın da katılımı ile Genişletilmiş İl Başkanları toplantısı gerçekleştirilecek.
Toplantıda 12 Eylül 2015 tarihinde Ankara Arena Spor Salonu'nda yapılacak olan 5. Büyük Olağan Kongre ve ülke gündemindeki konular üzerine istişare yapılacak.
(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim