Çorum’da yeni yıla dışarıda girmek isteyenlerin en gözde mekanlarından biri de yine ilimizin ilk ve tek 5 yıldızlı oteli olan Anitta Otel oldu. Anitta Otel Çorum ile birlikte çevre il ve ilçelerden de çok sayıda misafiri ağırladı.

Anitta Otel Balo Salonu’nda düzenlenen gecede müşterilerine güzel bir program hazırlayan Anitta Otel, görkemli bir eğlenceye de evsahipliği yapmış oldu.

Yılbaşına sayılı saatler kala Balo Salonu’nda sahne alan Buket Bulut, Erman Toptaş ve Emrah Ayrancı’dan oluşan Grup Anitta ilk olarak sahne aldılar. Geniş bir repertuara sahip olan ve her türden müzikle izleyenleri mest eden Grup Anitta’nın ardından ise Grup Biricik ile Dilan Elçi sahneye çıktı. Sanat müziği, halk müziği ve pop müzik başta olmak üzere oyun havalarıyla da renklendirdiği mini konserinde izleyenleri mest eden Grup Biricik ile Dilan Elçi birbirinden hareketli şarkılarına sabahın ilk saatlerine kadar devam etti. Önceden rezervasyon yaptırarak salonu tamamen dolduran misafirler Anitta Otel’in muhteşem salonunda gecenin geç saatlerine kadar doyasıya eğlendiler. Saatler 24.00’ü gösterirken davetliler hep birlikte geri sayım yaparak 2018’i karşıladı.

Anitta Otel yılbaşı mönüsünde de farkını ortaya koydu. Yılbaşını otelde geçiren müşterilere zengin ordövr tabağı, Zengin Meze Tabağı, Paçanga böreği, Peynir kroket, Yeşil Salata, İç Pilavlı Hindi Tandır, Mevsim Meyvesi, Yeni Yıl Pastası, İşkembe veya Mercimek Çorbası (seçmeli), Kestane tava, Çiğ Köfte ve limitsiz yerli içki ikram edildi. Ayrıca isteyen müşterilere Kestaneli Hindi Dolma da yapıldı.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim