Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği programı öğrencilerinin otel işletmesinin işleyişini yerinde görmesi, otel işletmesinin bünyesinde faaliyet gösteren departmanlarla ilgili incelemelerde bulunmaları ve mesleki uygulamaları yerinde görebilmeleri için düzenlenen gezide öğrencilere, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı Öğretim Görevlileri Ahmet Aknar, Yusuf Ormankıran ve Turizm Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Ali İzzet Yılmaz eşlik etti.

Anitta Otel Önbüro Şefi Arif Keşliktepe tarafından önbüro departmanı ve Anitta Otel hakkında genel bilgi verildikten sonra otelin diğer departmanları ziyaret edildi.

Otel ziyaretinde öğrencilere, Executive Chef Ahmet Özdemir eşliğinde otelin mutfak departmanının işlevi hakkında, Kat Hizmetleri Müdürü Bircan Karatepe eşliğinde otelin çamaşırhanesinin işleyişi ve otelin sahip olduğu tüm oda tipleri hakkında, Yiyecek İçecek Müdürü Dursun Ünalar tarafından ise yiyecek ve içecek servisi hakkında bilgi verildi.

Otel Genel Müdürü Hasan Özer Gökmen ve diğer yöneticiler öğrencilere, sektörden deneyimlerini de aktardılar.

(Emre URAL)

Editör: TE Bilisim