Düğün, nişan, nikâh, ya da sünnet…
İnsanların, ömürleri boyunca bir kez yaşayacakları olaylar.
Zamanı geriye sarmak mümkün olmadığı için, bu olayları bir kez yaşayıp geçtikten sonra, geriye dönüş şansı yok.
Özetle, “Olmadı, içimize sinmedi, yeniden organize edelim” diyemezsiniz.
Onun için, bu gibi ömür boyu anı olarak saklayacağınız özel günlerinizle ilgili doğru karar vermek durumundasınız.
Kültür Balo Salonu İşletmecisi Bahri Elsüer de bunu söylüyor.

MUHTEŞEM YENİLİKLERLE 2015’E
Çevreyolu Bulvarı’ndaki Kültür Balo Salonu’nun düğün organizasyonlarında “marka” olduğunu, 2015 yılına da büyük yeniliklerle girdiklerini belirten Bahri Elsüer, “Deneyimli ekibimizle, bütün ayrıntıları göz önünde bulundurarak en iyi çözümleri sunuyoruz. Bir yandan, işimize olan hassasiyetimizle ve detaycılığımızla tanınmaktan gurur duyarken, diğer yandan da butik tarzında çalışan bir işletme olmanın kıvancını yaşıyoruz” diye konuştu.



“ORGANİZASYON MİMARI”
İşletme olarak “Organizasyon Mimarı” sloganını kullandıklarını, tam profesyonel bir anlayışla ve müşteri memnuniyetini esas alarak çalıştıklarını anlatan Elsüer, “Temel ilkemiz, güleryüzlülük. Şık tasarımlarla, farklı çözümlemelerle özel günleri, ömür boyu mutlulukla hatırlanacak anılara dönüştürmek…Düğün fuarında yeni trendleri yakından izliyoruz, özel moda tasarımlarını anlaşmalı organizasyon firmalarımızla gerçekleştiriyoruz.” ifadesini kullandı.

“SEÇİCİ İSENİZ, BUYRUN BİR KAHVEMİZİ İÇİN”
Bahri Elsüer, daha sonra şunları söyledi:
“Eğer seçici iseniz, farklı ve anılarda iz bırakacak bir düğün yapmak istiyorsanız, buyrun bir kahvemizi için, farklılıklarımızı size sunalım.
Görsel şovlar, kır çiçekleri ile süslenmiş Tifany, Napolyon sandalyeler, krom, pleksi, kuş tüyü, taşlı, eskitme, nostalji şamdanlar…Bay ve bayan solistler, orkestralar…Supla, supla içi davetiye baskısı…Bambu gelin yolu meşalesi, yüzüklü kumaş peçetelik, ferforje çiçekli gelin yolu, gelin-damat fotoğraf baskılı kolonyalı mendil, lazer, köpük balon, kar show, konfeti gösterisi, volkan şelale, düğün hikayesi slaytı, kostümlü, ışılkı davul şov, kostümlü canlı enstrümantal müzik eşliğinde davetli karşılama, vale hizmeti, helyum gazlı dilek balon,nikah masası, anı kürsüsü, jimijip hd kamera çekimi, fotoğraf, özel indirimli balayı tatili, vip gelin aracı, düğün öncesi kokteyl ikramı,vitamin bar, kına organizasyonu, davul şov, yöresel bindallı kına oyunları…”

“SORUMLULUĞUMUZUN BİLİNCİNDEYİZ”
Yaptıkları işin, insanların mutluluğuna katkıda bulunmak bakımından eğlendirici ve mutlu edici olduğunu, ama taşıdıkları sorumluluğun da aynı oranda büyük olduğunu ifade eden Bahri Elsüer, “Çünkü, bu işin telafisi yok. Bunun bilincindeyiz. Onun için diyoruz ki, sorumluluğu bize bırakın, siz özel gününüzün keyfini yaşayın.” dedi.
Kültür Balo Salonu İşletmecisi Elsüer, katılamayan yakınlar için internet sitesinden canlı düğün yayını yaptıklarını, Çorum Belediyesi Nikah Sarayı’nda da organizasyon hizmeti verdiklerini belirterek, her türlü organizasyonun güvencesi olduklarını söyledi.


(Aliye ÖNCEL)
Editör: TE Bilisim