Bağımsız, laik, demokratik cumhuriyetin, hukuk devletinin ve adaletin teminatı olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin 94. kuruluş yıldönümünü kutladıklarını söyleyen Çorum Milletvekili Tufan Köse, bir CHP mensubu olmaktan onur ve gurur duyduğunu dile getirdi.

CHP İl Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda son konuşmayı yapan Tufan Köse 9 Eylül’ün aynı zamanda İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümünü olduğunu hatırlatarak, dün Çanakkale’de milletimize saldıran emperyalistlerin, bugün de iktidar eliyle CHP’ye ve Türk milletine saldırdıklarını iddia etti.

Tufan Köse, “O gün yedi düvelle saldıran emperyalistler bugünde iktidar eliyle hem partimize hem de ülkemize saldırılarını aralıksız bir şekilde devam ettirmektedirler. O gün nasıl Anadolu da yaşayan 13 milyon insanın gözü Ankara’da CHP’nde ise bugün de Anadolu da yaşayan 80 milyon insanın gözü yine Ankara’da CHP’sinde. Bu sistemli saldırıya karşı durabilecek yegane örgüt CHP’dir” diye konuştu.

CHP’nin mensubu olmaktan dolayı övünç duyduğunu da vurgulayan TBMM İdare Amiri Köse, “Düşmanı nasıl denize dökmüşsek, ülkemizin ulusal, milli değerlerine saldıranlara karşı aynı mücadeleyi aynı kararlılıkla sürdürmeye hazırız. Kadınlara da teşekkür ediyorum. Onların olmadığı yerde başarı mümkün değil. Bütün çalışmalarımızda onların emeği var” diyerek sözlerini tamamladı.

(Yusuf ÇINAR)

Editör: TE Bilisim