Anadolu Mektebi öğrencileri tarafından hazırlanan “Hikayemizin Yarım Asırlık Sesi Mustafa Kutlu” etkinlikleri tamamlandı. Buhara Kültür Merkezi’nde gerçekleşen son programa Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Kır, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Panel öncesinde konuşan İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Kır, Anadolu Mektebi öğrencilerinin çalışmalarının memnuniyet verici olduğunu belirterek: “Gençlerimizle gurur duyuyoruz” dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Candan ise “Bugün burada gerçekleşen faaliyet benim için ayrı bir önem taşıyor. Çorum Belediyesi olarak eğitim çalışmalarına açık çek veriyoruz” şeklinde konuştu.

13 ilden gelen Anadolu Mektebi öğrencilerinin hazırladıkları sunumlarla Mustafa Kutlu bütün yönleriyle anlatıldı. Panelist öğrenciler; “Mustafa Kutlu Hikayelerinde Taşra ve Şehir, Mustafa Mutlu Sosyal Medyaya Meydan Okuyor, Mustafa Mutlu Hikayelerinde Unutulmaya Yüz Tutmuş, Maddi ve Manevi Değerler, Mustafa Kutlu Hikayelerinde Tarım Toplumu, Sanayi Toplumu” başlıklarını ele aldılar.

Program sonunda etkinliklere katılan öğrenciler toplu fotoğraf çekindi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim