Anadolu Isuzu, geleceğin toplu taşıma trendlerine uygun olarak tasarladığı elektrikli midibüs NovoCITI VOLT’un ilk yurtdışı teslimatı Fransa’ya yapıldı.  
Anadolu Isuzu’nun belediyelerin ihtiyaçlarını dikkate alarak ürettiği NovoCITI VOLT, elektrikli midibüs alanındaki güncel dünya standartlarını başarı ile karşılıyor. Sürdürülebilir bir yaşam için doğanın korunmasına yönelik önemle geliştirilen çevre dostu Novociti VOLT, Avrupa’daki Demo Tur kapsamında ziyaret ettiği şehirlerde belediyelerin büyük ilgisini çekiyor.

TAM ELEKTRİKLİ, ÇEVRE DOSTU, AKILCI, SESSİZ
NovoCITI VOLT, elektrikli motoru ve etkileyici tasarımı ile sıfır emisyon, düşük gürültü ve modernite taleplerine başarıyla yanıt veriyor. Ulaştırma operatörleri işletme ihtiyaçlarına göre NovoCITI VOLT’un geniş kapsamlı opsiyonel donanımlarından yararlanabiliyor. 
YURTDIŞI PAZARLARI GELİŞTİRMEYE DEVAM
Anadolu Isuzu Genel Müdürü Tuğrul Arıkan, yurtdışı pazarlara ve Avrupa normlarına yönelik ürün geliştirme ve üretim yapma gücüyle ihracattaki başarılarına yenilerini ekleyeceklerini belirterek, “Sürdürülebilir bir yaşam için doğanın korunmasına yönelik üretim süreçlerimizde geliştirdiğimiz uygulamalar ve çevre dostu araçlarımızla yurtdışı pazarlardaki konumumuzu güçlendirmeyi ve ihracat rakamlarımızı artırmayı hedefliyoruz. Dünya belediyelerinin güncel taleplerini tam olarak karşılayan, çevre dostu, sessiz, konforlu ve modern ulaşım çözümlerinde giderek daha fazla tercih ediliyoruz.” dedi.  (BDS)

Editör: TE Bilisim