Pratik bilgiler konusundaki uzmanlığı ve her türlü el işine hâkimiyeti ile bilinen Meltem Anne ile Ana Ocağı mutfağının güler yüzlü ve hamarat kraliçesi Zehra Şener dün 4. Kadın Emeği Fuarı’na katılarak, Çorumlu kadınlarla buluştular.
Çorum Belediyesi tarafından bu yıl 4.’sü düzenlenen Kadın Emeği Fuarı’nda stant açan kadınlar, Meltem ve Zehra annelerin gözetiminde yer aldıkları çeşitli el işi ve yemek yarışmalarında tatlı bir rekabet yaşadılar.

ZEHRA ANNE, ÇORUMLU GİBİ…
Bu arada asıl mesleği öğretmenlik olan Zehra Şener’in daha önce uzun yıllar Çorum’da yaşadığı öğrenildi.
Zehra Anne, 1987-1997 yılları arasında Çorum İmam Hatip Lisesi’nde Fen Bilgisi Öğretmeni olarak görev yaptığını belirterek, “Çorum’un yeri benim için çok özeldir. Burada 10 yıl boyunca öğretmenlik yaptım. Yüzlerce öğrencim oldu ve unutulmaz dostluklar kazandım. Kadın Emeği Fuarı vesilesiyle yeniden Çorum’da bulunmaktan son derece mutluyum.” diye konuştu.



HATİCE KÜLCÜ, ALIŞVERİŞ YAPTI
Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün eşi Hatice Külcü, 4. Kadın Emeği Fuarı'nı gezerek alışveriş yaptı.
Fuar’da yer alan tüm stantları tek tek ziyaret ederek, görevlilerden bilgiler alan Hatice Külcü, yapılan çalışmaları çok beğendiğini ifade etti. Stantlardan alışveriş yapan Bayan Külcü, 10 Mayıs Salı gününe kadar açık kalacak olan 4. Kadın Emeği Fuarı'na tüm Çorum halkını davet etti.




(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim