Valiler Kararnamesi ile Niğde Valiliği’nden Çorum Valiliğine atanan Necmettin Kılıç, ana felsefelerinin hizmet etmek olduğunu söyledi.
Son valiler kararnamesi ile Çorum Valiliğine yapılan atamasının ardından açıklamada bulunan Vali Necmettin Kılıç, sevginin asıl şiarı olacağını belirterek, “Sevgi ile yoğrulacağız. İnşallah her santimetre kareyi, en ücra noktayı sevgi ile yoğuracağız. Sevgi ile kenetleneceğiz. Sevgi asıl şiarımız olacak” dedi.
Kararnameyle birlikte Çorum’a atanmış olmanın kendisi ve ailesi için sevinç ve mutluluk vesilesi olduğunu dile getiren Vali Kılıç, “Ana felsefemiz hizmet etmektir. Bütün gücümüzü insanımızın hizmetine sunmaya gayret edeceğiz. Ancak bu tek kişinin gayreti ile olmaz. Tam bir senkronizasyon lazımdır. Bir olmak, iri olmak ve diri olmak lazımdır. Milletvekillerimiz, siyasi mekanizma, bürokrasimizle, insanımızla sivil toplumumuzla kenetlenmeye bir olmaya iri olmaya gayret edeceğiz. Koyduğumuz hedeflere hep beraber yürümeye gayret edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Çorum’a yabancı olmadığını dile getiren Vali Kılıç, daha önce Çorum’a defalarca geldiğini ifade ederek, Çorum’a, Çorum halkına selam ve sevgilerini sundu. (İHA)
Editör: TE Bilisim