Hitit Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (HİTİTSEM) tarafından düzenlenen İngilizce kursunun, Amerikan uyruklu 4 öğretim elemanı ile başarılı biçimde devam ettiği bildirildi.
HİTİTSEM Müdürü Yrd.Doç.Dr. Eşref Savaş Başçı Umut Radyo’ da yayınlanan, Meltem Danışman Çınar’ın yönettiği Beyaz Mikrofon programına stüdyo konuğu oldu.
Bölgede “İş Güvenliği Uzmanlığı” eğitimini sadece Hititsem’in verdiğini ifade eden Başçı, finans sektöründe çalışanların faaliyetlerini sürdürmek için almaları gereken Sermaye Piyasası Lisanslama Eğitimi ile Gayrımenkul ve Konut Değerleme, Kredi Derecelendirme, Kurumsal Yönetim Derecelendirme Lisansları ile Sermaye Piyasası Faaliyetleri Düzey 1 – 2 ve 3 lisanlarına yönelik kursların da devam ettiğini kaydetti.
Başçı “Hititsem olarak tam zamanlı çalışan 4 Amerikan uyruklu öğretim üyemiz tarafından Temel ve Pratik İngilizce Eğitimi veriyoruz. Böylelikle hafta içi ve hafta sonu olmak üzere yoğun İngilizce eğitimi alan öğrencilerimiz Erasmus + programı kapsamında Avrupa ülkelerinde kaldıkları sürece İngilizce konusunda daha az sorun yaşıyor. Bu eğitimi üniversitemiz öğrencilerine ücretsiz sunuyoruz. Ve Uluslararası İlişkiler birimi ile koordineli yürütüyoruz” ifadesini kullandı.
Editör: TE Bilisim