Eti Anadolu Lisesi Toplantı Salonu’nda önceki gün yapılan toplantıya Vali Necmeddin Kılıç, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Yabacı, daire müdürleri, Yavruturna Mahallesi Muhtarı Metin Kaşar ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Vali Kılıç toplantı başında yaptığı açıklamada; meslek hayatı boyunca yaptığı halk günü toplantılarından katılımın en çok olduğu toplantıyı yaptığını ifade ederek, mahalle sakinlerinin ilgisinden dolayı memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

Kılıç, bu toplantıların Emniyet, Belediye ve tüm kurumları ile birlikte vatandaşın huzurunu sağlamak istek ve dileklerini dinlemek üzere düzenlendiğini, talep ve isteklerin direk halkın dinlenerek alınması için burada olduklarını, halkın müşkülünü çözmüş olmanın mutluluğunu görmenin kendileri için çok önemli bir şey olduğunu söyledi.

Konuşmasının devamında “Sevinecek bir şey varsa sevinmeye üzülecek bir şey varsa üzülmeye geldik.” diyen Vali Kılıç mahalle sakinlerinin sıkıntı, istek ve şikâyetlerini dinleyerek, çözüm konusunda ilgili daire amirlerine talimat verdi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim