Sosyal Doku Anketi kapsamında vatandaşlara dağıtılan kahve ikramı Belediye Meclisi’nde tartışıldı.

Belediye Meclis toplantısında son günlerde yapılan spekülasyonlara yönelik açıklamalarda bulunan Başkan Gül, “Bizim abdestimizden şüphemiz yok. İşimize gücümüze bakmaya devam ediyoruz” diyerek hemşehrileriyle sıcak temas kurmanın en kestirme yolu olduğuna inandığı bir çalışma yaptığını, gelen taleplerle ilgili bilgilerin anında önüne ulaştığını ve anında müdahale ederek sorunu çözmeye çalıştıklarını söyledi.

“Biz gece-gündüz çalışırken dedikodudan başka işi olmayanları, sosyal medya aracılığıyla bize ayar vermeye çalışıyorlar” diye serzenişte bulunan Gül, “Bizim dedikoduyla kaybedecek vaktimiz yok. Amacı üzüm yemek olanların başımızın üstünde yeri var. Amacı bağcıyı dövmekse onlarla hiç işimiz olmaz” dedi.

Sosyal Doku Anketi kapsamında yapılan çalışmanın sadece bir kahveye indirgeyerek basitleştirmek ve başkan ve çocuklarını dahi rahatsız edecek uygulamaya ve iftiraya girildiğini belirten Gül, “Bunu yapanların kim olduğunu biliyoruz, devlet adamlığı mantığı ile açıklamak istemiyorum.

Bunu yapanlardan sadece birini aradım ve bu gece vicdanınla baş başa kal ve rahat uyuyama dedim. Belediyeden bir lira şahsi menfaatine kullandı diyen varsa açıklamıyorsa alçaktır. Belediyenin bize düşen helalinin bile bir kısmını almadığımı tüm çalışma arkadaşlarımız bilir. Herşeyi doğru yapıyoruz demiyoruz, ama doğru yapmaya gayret ediyoruz.

Hayatımdaki tüm sermayem doğruluğum ve dürüstlüğümdür. Benim tüm sermayeme saldırana tabi ki alçak derim. Bu yaşıma kadar gayri ahlaki bir duruma tevessül etmemişimdir. Dedikodu çöplüğünü karıştırarak ortalığı kokutmaya çalışanları da biliyoruz. Bunları milletin vicdanına sunuyoruz” dedi. (Taner ŞİMŞEK)

Editör: TE Bilisim