Çorum sağlıklı ve organik gıda ürünlerinin satışının yapıldığı bir mağazaya daha kavuştu.

Ulukavak Mahallesi Garantievler 13. Sokak 3/B adresinde kurulan Aly Gourmet Sağlıklı Yaşam ve Organik Gıda Mağazası hizmete girdi. Meral ve Uğur Irmak çiftinin oğlu olan Utkucan Irmak'ın işleteceği Aly Gourmet Faster törenle açıldı. Açılışa, AK Parti MKYK Üyesi Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız, CHP Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, ÇESOB Başkanı Recep Gür, TSO eski Başkanı Kenan Malatyalı, SGK Müdürü Ömer Tök ve çok sayıda davetli katıldı.

Çorum’da ve aslında artık tüm dünyada insanların sağlıklı beslenmek adına bu tarz mağazalara ihtiyaçlarının olduğunu belirten Utkucan lrmak, bu nedenle böyle bir girişimde bulunduklarını ve işletmelerine tüm Çorumluları davet ettiklerini kaydetti.

Mağazada organik yağlar, sirkeler, ev yapımı reçeller, kuru sebze ve meyve çeşitlerinin yanı sıra doğal lavaş, mantı, makarna, ev yapımı katkısız tarhanalar ve buna benzer birçok doğal-katkısız ürün bulunduğunu söyleyen lrmak, açılışa özel indirimli fiyatların uygulanacağını da vurguladı.

Milletvekili Ceylan’ın konuşmasının ardından dua edilirken, daha sonra ise davetliler hep birlikte işletmenin açılışını gerçekleştirdi. Açılışın ardından davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim