Çorum’da kurulduğu günden bugüne üyelerinin her türlü sorununa çözüm üretmek adına bir çok faaliyete imza atan ve halen Cuma Aykaç’ın başkanlığında faaliyetlerini sürdüren Altınokta Körler Derneği kadınlara yönelik bir etkinlik düzenledi.

Altınokta Körler Derneği bünyesinde kurulan Kadın Kolları Başkanlığı’nın organizesi ile önceki gün kadın üyelere yönelik bir etkinlik düzenlendi.

Derneğin kadın üyelerinin sosyalleşmesine katkı sağlayarak daha aktif hale gelmelerine yönelik düzenlenen etkinlik bir lokantada gerçekleşti. Altınokta Körler Derneği Şube Başkanı Cuma Aykaç, Kadın Kolları Başkanı Mürşide Aslan, dernek yöneticileri, üyeleri ve ailelerinin katıldığı etkinlikte engeli bulunan kadınların sorunları masaya yatırılarak çözüm önerileri görüşüldü.

Dernek Başkanı Aykaç, tüm engelli kadınların derneklerine gelerek yaşadıkları sorunları kendilerini bildirmelerini isteyerek bu konuda dernek olarak üzerlerine düşen her türlü göreve hazır olduklarını söyledi. Aykaç yemeğe katılan kadınlara da teşekkür etti.

Kadın Kolları Başkanı Aslan ise kadınların birbirleriyle tanışması ve kaynaşması adına bu tür bir etkinlik düzenlediklerini, bundan sonra sık sık biraraya gelmeyi hedeflediklerini anlattı.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim