Kahve Orman, Altınkaya ARENA, Kaya Petrol, Anka360 Organizasyon, Altınkaya Doğa Sporları, Ormandia Gezen Oyun Parkları gibi firmalarla Çorum’da ve çevre illerde hizmet veren Altınkaya Şirketler Grubu, sosyal sorumluluk projeleri ile adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor.

Çorum merkeze bağlı Atçalı Köyü bölgesinde düzenlenen “Dikili Bir Ağacım Var” projesi kapsamında doğa sevgisi ve ağaçlandırmaya destek olmak ve her yaştan öğrenci grubuna ağaç dikimini ve önemini benimsetmek amacıyla düzenlenen etkinlikte Altınkaya Şirketleri adına konuşan Burhan Kaya ve Hasan Kaya; “Doğanın korunması ve geliştirilmesi ile ilgili her konuda destek ve çalışmalarımız devam edecektir. Amacımız farkındalık yaratmak ve özel sektörün de bu tarz etkinliklerde yer alması gerektiğini vurgulamaktı. Doğadan uzak yetişiyoruz, doğaya dönmeliyiz. Ayrıca katılımlarından dolayı Hitit Üniversitesi Antropoloji bölümüne, Bahçeşehir kolejine ve Orman İşletme Müdürü Halil Kısacık’a çok teşekkür ediyoruz. Bu tarz etkinliklere devam edeceğiz” görüşüne yer verdi.

Düzenlenen etkinlik, her bir öğrencinin kendi emeği ile diktiği ağacı hatırlaması adına hatıra fotoğrafı içeren bir katılım belgesi verilmesiyle sonlandı.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim