Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, AKP Çorum Milletvekili Murat Yıldırım’ı ziyaret ederek, Üniversite’de yapımı devam eden inşaat çalışmalarına ilişkin sohbette bulundu.
Özellikle Kuzey Kampüsü’nün ele alındığı ziyarette Milletvekili Yıldırım, Hitit Üniversitesi’nin her geçen gün büyümekte olduğunu, Üniversite’deki olumlu gelişmelerin ise ilimiz için büyük bir önem taşıdığını belirterek, Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ın yapmış olduğu değerli ve başarılı çalışmalardan dolayı kendisini kutladı.
Hitit Üniversitesi’ne şimdiye kadar olduğu gibi bugünden sonra da her türlü katkı ve desteği vereceklerini belirten Yıldırım, ziyaretlerinden dolayı Rektör Alkan’a teşekkür etti.
Göreve geldikleri günden beri ilimiz milletvekilleri ile sürekli koordinasyon içinde çalıştıklarını ve birlikte yapılan çalışmaların sonucunda da somut sonuçlar aldıklarını belirten Prof. Dr. Reha Metin Alkan ise, AKP Çorum Milletvekili Murat Yıldırım’a sağlamış olduğu katkılardan ve verdiği desteklerinden dolayı teşekkür etti.
(ÇORUM HABER)
Editör: TE Bilisim