Meclis Toplantısı’nda gündem maddelerinin görüşülüp kabul edilmesinden sonra dilek ve temenniler bölümünde söz alan ve 31 Mart seçimlerinde Osmancık Belediye Başkanı seçilmesi nedeniyle üyeliği sona eren Ahmet Gelgör, Meclis üyelerine kısa bir konuşma yaparak desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Akabinde toplantıya konuk olan Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Mayıs ayında görev süresinin dolacak olması sebebiyle Meclis üyelerine 8 yıl içinde gerçekleştirmiş oldukları faaliyetler ve projeler hakkında bir sunum gerçekleştirdi. Toplantı sonunda Meclis üyeleri ile kısa bir sohbet gerçekleştiren Alkan, vermiş oldukları desteklerden ötürü Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Meclis Başkanı Erol Karadaş’a teşekkürlerini iletti.

Çorum TSO Meclis Başkanı Erol Karadaş ve Çorum TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, Ahmet Gelgör’e yeni görevinde başarılar dilediler. Ayrıca Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a vermiş olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür edip çalışmalarında başarılar dilemelerinin ardından Meclis Toplantısı sona erdi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim