İlim Yayma Cemiyeti Şube Başkanı Av. Mehmet Karadağ, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette Karadağ, Hitit Üniversitesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve bu konuma gelmesinden dolayı çok mutlu olduklarını dile getirerek öğrenci sayısının artmasının memnuniyet verici olduğunu söyledi.
Karadağ, “Hitit Üniversitesi’nin büyümesi İlim Yayma Cemiyeti olarak bize de olumlu yansıyor. Umarım yükselen bu çıta devam eder ve ilerleyen zamanlarda Üniversite ile hep birlikte büyümeye devam ederiz” diyerek Prof. Dr. Alkan’a çalışmalarında başarılar diledi.
Hitit Üniversitesi’nin toplumun her kesimi ile iç içe olmasının mutluluk verici olduğunu ifade eden Prof. Dr. Alkan da, bu yakın ilişkilerin artarak devam edeceğini ve STK’larla ortak projeler yapmayı çok önemsediklerini belirtti.
Üniversite’nin akademik çalışmaları hakkında da bilgi paylaşımında bulunan Rektör Alkan, “Biz kapılarımızı herkese açtık ve her alanda toplumla iç içe bir çalışma anlayışıyla hareket ediyoruz. Artık Hitit Üniversitesi yaptığı çalışmalarla anılmaya başladı” dedi.
Prof. Dr. Alkan, ziyaretlerinden dolayı İlim Yayma Cemiyeti yönetim kuruluna teşekkür etti.
(ÇORUM HABER)
Editör: TE Bilisim