Amasya Üniversitesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen toplantıya OKA Yönetim Kurulu Başkanı Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Orbay, Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, OKA Genel Sekreteri Mevlüt Özen, OKA kalkınma kurulu üyeleri ve diğer yetkililer katıldı.
Amasya Üniversitesi Rektörü Kalkınma Kurulu Başkanı Prof. Dr. Metin Orbay’ın kurulunun gündemi hakkında bilgiler verdiği açılış konuşmasının ardından toplantı, OKA Yönetim Kurulu Başkanı Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin’in konuşmaları ile devam etti.
Toplantıda daha sonra OKA İç Denetçisi İdris Kol tarafından ajansın 2013-2014 yılı iç denetim raporları kurula sunuldu. Toplantıda ayrıca Doç. Dr. Nevra Ertürk, “UNESCO Dünya Miras Alanları ve Türkiye” konulu sunum gerçekleştirdi.
Protokol konuşmaları sonrasında yapılan sunumlara ilişkin kurul üyelerinin sorularının cevaplandırılmasının ardından bir sonraki kalkınma kurulu için görüş ve önerilerin alınmasıyla toplantı sona erdi.
(Hitit Üniversitesi)
Editör: TE Bilisim