Çorum SMMMO’da haftasonu yapılacak olan olağan genel kurul toplantısı öncesinde bir basın toplantısı düzenleyen Alican Doğan ve grubundaki meslek mensupları seçilmeleri halinde yapacakları çalışmaları anlattı.
SMMMO Başkanlığı’na grubu ile birlikte aday olduğunu söyleyen Alican Doğan, yıllar içinde edindiği bilgi birikimi ve mesleki tecrübesini genç arkadaşlarına aktarmak ve odayı mesleği geleceği taşıyacak dinamik bir yapıya kavuşturma için aday olduklarını ifade etti.
Sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma esasıyla çalışacak vizyoner bir ekip oluşturmak niyetliyle yola çıktıklarını ve bu yolda hiçbir şahsi beklenti içinde olmadıklarını dile kaydeden Doğan, “Geleceğimiz için, sorunlarımız için, çözüm üretmek için, şartsız-koşulsuz odamıza sahip çıkmak için birlikte hareket etme kararı aldık. Oda tüzel kişiliğinin ya da birliğimizin kanun yapma, kararname çıkarma yetkisi yoktur. Yapılması gereken tek şey sorunların çözümü için ortaya konulacak kolektif iradedir. Bizce vicdanlarda yer edinmemiş hiçbir kural yanlızca kanunlarla dikte edilmemelidir. Biz birlikte büyüyeceğiz, ilerleyeceğiz ve odamızı birlikte yöneteceğiz. Farklı düşünceleri biraraya getirerek beyin fırtınası yaratarak sorunları hep birlikte çözeceğiz” dedi.
(Volkan SINAYUÇ)
Editör: TE Bilisim