CHP İl Başkanlığı’nın olağan kongresinde siyasetin insan karalama sanatı olmadığını vurgulayarak önemli olanın halka hizmet olduğunu anlatan Ali Rıza Suludere, bu ülkede huzur içinde yaşamak isteyen herkese kapılarının açık olduğunu kaydetti.
Büyük ve güçlü bir Türkiye’nin inşasının ancak Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı ve örgütleriyle mümkün olacağını ifade ederek insanları tartışmak yerine artık politikalar ve projelerin konuşulmasının daha doğru olacağını söyleyen Suludere, “Kimseyi aşağılamadan, kimseyi ötelemeden, yok saymadan; insan ve emek odaklı hayatı paylaşmalıyız. Barışmak, kucaklaşmak için fırsat arayan bütün kardeşlerime, kim olursanız olun, nerde yaşıyorsanız yaşayın, huzur içinde yaşamayı arzu eden herkese kucağımızı açıyoruz. Cumhuriyet Halk Partili olmak demek, halkı yoksulluktan kurtarmak için, başı dik sırtı pek bir ülke olmak için, kendini adamak demektir. Siyaset bana ne verecek değil, ben topluma ne vereceğim, demektir” dedi.
Bugüne kadar makam ve mevki peşinde olmadıklarını ve insanımıza hizmet etme gayretinde bulunduklarını anlatan Suludere, Gün, hep birlikte yeniden bir iktidar yürüyüşü başlatma günüdür. Ben şimdi bu kürsüden geçmişte yaşanan tüm olumsuzlukları, kırgınlıkları, daha da önemlisi küçük hesapları bir kenara koyarak tümünüzü birlikte davranmaya çağırıyorum” dedi.
(Volkan SINAYUÇ)
Editör: TE Bilisim