Acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bırakarak, yeni umut ve beklentilerimizle yeni bir yıla daha girildiğini dile getiren Ticaret Borsası Başkanı Ali Bektaş, Çorum Ticaret Borsası olarak 2016 yılında ülkemizde ve dünyada yaşanan olumsuzlukların 2017 yılında yaşanmamasının en büyük temennileri olduğunu söyledi.
Yeni yılın, başta tüm insanlığa ve İslam alemine, borsa üyelerine, Çorum’a ve Türkiye’ye huzur, mutluluk ve sağlık getirmesi temennisinde bulunan Bektaş, mesajında şu ifadelere yer verdi:

 “Diliyoruz ki bu yıl, savaşların, kazaların, ölümlerin hiç yaşanmadığı, bolluk bereket içerisinde sağlıklı ve huzurlu bir yıl olsun. 2017 yılı öyle bir yıl olsun ki, 2016 yılının tüm olumsuzluklarını bize unutturabilsin. Ayrıca, bu yıl doğal afet ve kazalarda hayatını kaybeden insanlarımıza ve şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ise başsağlığı ve sabır dileklerimizi iletiyorum. Her yeni yıl taze bir başlangıçtır, yeni ümit demektir, yatırımı istihdamı ve ihracatı sağlayan Çorumlu sanayicileri, tüccarları, üreticileri ve iş insanları olarak 2017 yılında sağduyunun uzlaşmanın öne çıktığını görmek istiyoruz. Tüm bu duygu ve düşüncelerimle Çorum Ticaret Borsası adına bütün hemşehrilerimin ve üyelerimizin yeni yılını en içten dileklerimizle kutlar, sevgi ve saygılarımızı sunarım.” (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim