Anma programına Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Atik Ağdağ, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Ahmet Bölükbaş, Saadet Partisi Çorum İl Başkanı Faruk Cıdık, Saadet Partisi Çorum Merkez İlçe Başkanı Orhan Sakınmaz, bazı sivil toplum kuruluşlarının başkanları ile davetliler katıldı.

Yasin Şeker’in Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda Saadet Partisi Çorum Merkez İlçe Başkanı Orhan Sakınmaz, ardından da İl Başkanı Faruk Cıdık’ın konuşması ile devam etti. Prof.Dr. Necmeddin Erbakan’ın hayatının konu alındığı sinevizyon gösterisi ile devam eden programda son olarak Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Atik Ağdağ kürsüye gelerek Prof.Dr. Necmeddin Erbakan’la ilgili anılarının da yer aldığı bir konuşma yaptı.

Prof Dr. Necmeddin Erbakan’ın değerinin anlaşılamadığını ifade eden Ağdağ, yüce dağların eteğinden uzaklaşıldıkça büyüklüğünün daha iyi anlaşılabildiğini, Prof.Dr. Necmeddin Erbakan’ın vefatının üzerinden yıllar geçtikçe çok isabetli işler yaptığının ve ileri görüşlülüğünün de ortaya çıktığını belirtti.

(Erkan BAYATLI)

Editör: TE Bilisim