Teröristlerin haçlı zihniyetin müsveddeleri olduğunu ifade eden Çağdaş, “Teröristler ve terörü destekleyen sözüm ona devlet müsveddeleri, bizler İslam’ın barış ve adalet savunucuları, sizler haçlı zihniyetinin müsveddeleri bizler Osmanlı medeniyetinin emaneti mazlumların hizmetçisiyiz.” dedi.

Bu saldırıların sonunun geldiğini ve zalimlerin son çırpınışı olduğunu belirten Çağdaş, açıklamasında şu görüşleri dile getirdi:

“Sizler terörist çapulcuların hamisi işte dünyadaki yaşam tarzımız medeniyet anlayışımız siz kana susamış çakal sürüsüyle bu kadar farklı sizler 11 aylık bebeğe anneye pusu attırıp ülkeleri karıştırıp aylan bebekleri görmeyecek kadar körsünüz. Organizatörler bizler bu alçaklıklarınız karşısında susmayacak kadar onurlu vicdan sahipleriyiz. Artık bu zulümleriniz son çırpınışınızın hırçınlığıdır. Artık bu zalimlikleriniz yok olmaya yüz tutmuş zalim medeniyetinizin son kahpelikleridir. Biz inanıyoruz ki aydınlığa en yakın zaman karanlığın en yoğun olduğu zamandır, işte sizin alçak karanlığınızın sömürü düzeninizin sonu gelmiştir”

Ey terörist sevici müsvedde devletçikler ve onların mankurtlaşmış terörist köleleri kan üstünden hesap yapan kapital para babaları, sözüm ona dünyayı yönettiğini iddia eden Natocular, Avrasyacılar, üçyüzler meclisi, g7 ülkeleri, size son sözümüz şudur ki; “Allah’ın Hz Kur’anda buyurduğu gibi, “Deki ey kafirler yenileceksiniz ve cehenneme sürüleceksiniz, şüphesiz Allah doğruyu söyleyendir ve asla Allah vadinden dönmez ve zulmünüz asla yanınıza kâr da kalmaz.”

(Ömür SOYTEMİZ)

Editör: TE Bilisim