SAVDES-SEN Karadeniz Bölge Şube Başkanı Kenan Tutav, aynı saldırıda hayatını kaybeden Millî Savunma Bakanlığı’nda görevli olan Çorumlu Fevziye Canan Kayış’ın dün gerçekleştirilen cenaze törenine katıldı.
Kenan Tutav, Kayış’ın cenaze töreninin ardından SAVDES-SEN üyeleri Hayrettin Özdemir ve Tevfik Okulu ile birlikte ÇORUM HABER’i ziyaret etti.
17 Şubat Çarşamba akşamı yaşanan saldırıyı “alçakça” bir saldırı olarak nitelendiren Kenan Tutav, “SAVDES-SEN Ailesi olarak, Ankara’da mesai arkadaşlarımıza yönelik alçakça yapılmış terör saldırısını nefret ve şiddetle kınıyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehit ailelerimize, milletimize ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.” dedi.
SAVDES-SEN Şube Başkanı Kenan Tutav büyük bir üzüntü içerisinde olduklarını belirterek, şöyle konuştu:
“Bugün 28 arkadaşımızdan biri olan değerli mesai arkadaşımız, aynı zamanda Sendika üyemiz Fevziye Canan Kayış’ın acı kaybını yaşıyoruz. Çorum’da bugün ebediyete uğurladığımız şehidimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Mekânı cennet olsun.
Üzüntümüz çok büyük olsa da ülkesini ve milletini seven, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin birer ferdi olmaktan gurur ve onur duyan devlet memurları olarak bu menfur saldırıdan yılmayacak, öncelikle ülkemizin birlik ve beraberliği olmak üzere mücadelemize dimdik ayakta devam edeceğiz.
Terör örgütlerine, hak ettiği cezanın misliyle verileceğine ve şehitlerimizin kanlarının yerde kalmayacağına olan inancımız tamdır. Bu bağlamda, birlik ve bütünlüğümüzü bozan ve benliğimizde derin yaralar açarak içimizi acıtan bu kalleş ve kahpe eylemlerin müsebbibi terör örgütleri ve destekçilerini lanetliyor, şiddet ve nefretle kınıyoruz.” (Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim