Çorum Garnizon Komutanı ve ASAL (Askeralma) Bölge Başkanı Prs.Kd. Alb. Çetin Öcal, 30 Ağustos 2020 tarihi itibariyle emekliye ayrılacak olması sebebi ile veda ziyaretlerini sürdürüyor.

Çocuklarının eğitimi nedeni ile bir süre daha ilimizde yaşamaya devam edecek olan Garnizon Komutanı Personel Kıdemli Albay Çetin Öcal önceki gün de Çorum Valiliği ile Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’na veda ziyaretinde bulundu.

Albay Öcal’ı tebrik ederek bundan sonraki hayatında başarılar dileyen Vali Çiftçi; “Emekliye ayrılan Garnizon Komutanı Sayın Per. Albay Çetin Öcal’a başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamında ailesiyle birlikte sağlıklı, mutluluk dolu hayırlı ömürler diliyorum” görüşüne yer verdi.

Emekliye ayrılan Çetin Öcal daha sonra ise TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal’ı ziyaret etti. Toprak Sanayicileri Kooperatifi Başkanı Önder Kartal’ın da hazır bulunduğu ziyarette Başaranhıncal Çetin Öcal’a ilimize yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim